Vilse på dagarna

Jag känner mig helt vilse på dagarna emellanåt men det är väl ett bra tecken på att man har släppt vardagen och lever i nuet på semestern ❤

Äldsta dottern var hemma förra veckan, senast hon var hemma var julen för 1½ år sedan så det var verkligen fantastiskt roligt att ha henne här. När hon hade åkt igen förra måndagen blev det som en overklighetskänsla att hon faktiskt hade varit här. Lite som när man har varit iväg på en intensiv semesterresa och man liksom inte kan förstå att man var där för en vecka sedan. Konstigt nog så tog jag inte speciellt många foton utan jag var i nuet. En dag var vi i alla fall ute och seglade. Alla våra barn med respektive följde med så vi åkte ut med två båtar 🙂

Sonens båt på fotot. Vi gjorde ett par andra utflykter i närområdet och på lördagen hade vi stort släktkalas hemma i vår trädgård då vi bjöd på grillbuffé. Den kvällen fotograferade jag med minneskortet i min mobil har gått sönder så de bilderna verkar ha gått förlorade. Typiskt eftersom det även var ett lite inofficiellt firande av både min och makens 50-årsdagar. Han fyllde år förra hösten och jag fyller år denna hösten.

Veckan som varit har försvunnit i ett nafs känns det som. Jag har bl.a. storstädat husvagnen, tvättat alla täcken, kuddar mm. Det har även blivit lite pyssel med mina miniatyrer så jag har byggt upp ett nytt diorama. Foton på det finns på min instagram. Vi har även haft mer gäster som vi inte har kunnat träffa tidigare under pandemin.

Den kommande veckan blir det mera kalas och mera gäster och sista semesterveckan ska jag mest ta det lugnt och samla energi inför jobbstarten.

En trevlig vecka önskar jag er alla, speciellt till er som har slut på semestern och återgår till jobbet imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s